pokol rabságábólpolitika
politika
írd át
írd át
nép hangja egyenes adás
versek
írd át
versek
versek
vallás politika és okultizmus
FórumHírlevél felíratkozás

Keresztnév: E-mail:


FIL - megalapítás !

 

 

Az emberi képzelet világának szellemi alkotó

 

 

erejének termékei csak addig manufaktuális

 

 

Az Isteni szellemi alkotó erejével szemben

 

 

Amíg az emberi szellemi képzelet világa

 

 

Félelemmel táblája az emberi értelmet

 

 

És így dezinformálja a tudatott ezért képtelen az

 

 

Isteni alkotásra. 

 

 

 

 

 

        Nyílt levél: FIDESZ KDNP kormányához.

Tisztelt Miniszterúr! Tisztelt Orbán Viktorúr!
Az önök kormánya, a nép által a kétharmados választási többség eredményeként, egyedi hatalmú 
döntésjoggal megbízást kapott a magyar néptől. Hogy józan belátása szerint döntsön az ország,
és az ország népének sorsáról. Én fíl értelemben tilakozom, a háromszoros törvény erelyű csapása ellen 
alsó hangon megprobálom megvilágítani. A gyermeket nem kellene megverni ha enni kér, és ha a nép
 élni akar nem kelle elbörtönözni. Szerintem a megélhetőségi bűnözés megelözésének nem a rendőr
 államiság megteremtése a megoldás.  Inkább a létfentartás egyetemes, népjolét megteremtése.
Úgylátszik magyarországon a kétharmados kormányzati többségi hatalom, a nyugati típusú demkráciának
 az alapelviségét, egyetemes kormányzati szinten leszabályozza. Ellenben: a kormány politikai hatalom
létfenntartáshoz szükséges fogyasztói árakat, a fejlett nyugati típusú demokráciáknak a létfenntartása.
fogyasztói áraival m.o.-n belül szikronba helyezte. És ezért is történhet meg az, hogy 6-7száz ezer, gyerek
 rendszeresen éhezik. A minimálbér keresetek a családoknál 1-2 napig tart. A nép a kilátástalan helyzete,
és állapota miatt az öngyilkosság kétségeibe esik. Tisztelt Orbán miniszterúr! Ön munkahely teremtésről beszélt. 
én azt mondom általános munkahelyi foglalkoztatás. És szótemelt a kereset és reál nyugdíj érték stabilitásáról.
Én azt mondom uniós átlagkereset, nyugati tipusú nyugdíj rendszer, nyugati tipusú szociális védőháló. 
És ha, az önök kormánya azt állítja nincs rá pénzügyi fedezet, és a jelenlegi pénzügyi és gazdasági
politikája ezt nem teszi lehetővé, mivel összeomlana az ország össznépgazdasága. Én azt mondom 
egy beteges, dogmatikus pénzügyi politikai struktúrára koncetrálodott fanatikus rögeszme.
 Egyébbként sem ildomos cinikus módon félrevezeti a népet azzal, hogy a kormányzati megszorító intézkedéseit
kiterjesztette a magyar parlamentális kormányhatalomra, a 200.000ft-os képviselöi fiztésre.
 Erre egyébként is van hasonló precedens, a Bajnai miniszte úr fizetésével kapcsolatban,
szerintem csak elterelő manőver az ország minimálbér fenntartására. Az államhatalom
 pozíciojánál fogva annyit emel el az államkasszából, amennyit csak nemakar. 
 Érthetelen számomra, hogy a mindenkori magyar kormányzati hatalom miért akarja,a magyar
 népet a brutális megszorító intézkedéseivel a nyomorba dönteni. Hihetetlen, hogy a kormány
 inteligenciájának szellemi készletéből csak erre futja. Sajnálom.

 

 POKOL RABSÁGÁBÓL!!!

 

Magyar országon az Antikrisztus helytartója a Magyar kormány hatalom 21 éve tart a szegénységi bizonyítvány osztás, a Nyugati típusú példaértékű demokráciát alászabályozva distruktív Ideológiáját idealizáltan terheli a népre. Életre hívta a rasszizmust

éket vert a kisebbségek és a többségi társadalom között elterelve a nép figyelmét a brutális fanatikus megszorító intézkedéseiről és így semlegesítette az egységes népi ellenállást. Leszabályozásai:. Munkahely foglalkoztatás létbiztonság egészség ügy oktatás, szociális védő háló egyenlő a nullával az ember fizikai léttét veszélyezteti

 
 
 A TÖRVÉNY EREJŰ RASSZIZMUS

 

 

A rasszizmus nem csak abban nyilvánulhat meg mint előítélet mint célzott fajlagosság a népek közti viszály a rasszizmus mint elő ítélet,Inkább a társadalmi szerkezet működésének rendszerszerűsége valósítja meg. Tehát a mindenkori kormány hatalom rákényszeriti a saját akaratát a népre az már csak a természetszerű mellék terméke mikor a rasszizmus beláthatattlan következményeket teremt Előzményei: A kormány hatalom létrehozta a másodrangú állampolgárságot, a szelektatív közteher viselést,a közoktatás felsőfokú intézményeiből a nagytöbbségű társadalom általános kirekesztettséget Az egészségügy minimalizált rendszerszerűséget az ország 90% az alacsony munkabér keresetek minimál béreztetése az 1milió munkanélküli a 28 ezer Ft munkanélküli segélyt. A népesedés politikája már a gondolatát magvában is céltudatos fizikai megsemmisítésre ítélte a 25,eft Gyedgyes bevezetése. Egy csecsemő felneveléséhez a 25eft a minden napi mentálhigiénia tisztasági feltételét sem biztosítja


MIRE FUTJA A MINIMÁLBÉRBÖL


Mire futja a minimál bérbböl:Lakásreszi fentartásához talán elég,a gyermek és a gyermekek Iskoláztatására közép vagy felsőfokú okktatásási Intézményekben azt hiszem nem szükséges külön komment. A kormány hatalom ezen az elemi síkon gyakorol diszkriminációt a nagy többségű társadalomra, tehát megalapítható hogy a kormányhatalom demokrácia ellenes. És felmerül a kérdés? Kinek van joga felsőfokú egyetemeket végezni mert minimál bérkeresetekből ez fizikai lehetetlenség mintahogyan sok minden más. Addig magyar országon nem beszélhetünk demokráciáról, amíg a kormányhatalom,egyetemes emberi jogokat sértő politikai Ideológiát alkalmaz népe ellen A háromszoros törvény erejű csapás,Kérdés:kikre lesz sújtóhatással a zsivány milliárdosakra vagy a társadalom kirekesztettjeire a minimálbéresekre stb.,És ha ezt a törvényt a kormány demokratikusnak tartja akkor demokratikusan biztosítsa hozzá az el nem követhető feltéttel rendszerét. Az egyetemes létbiztonságot.


Angyalfiu666..

                                         VÉGZETES BEAVATKOZÁS AZ EMBERI MEMÓRIÁBAN

[

Sem politika sem versek stop szűnett.Szeretném az olvasók, figyelmét, csendesebb vizekre evezni,egyben szeretném felhivni  figyelmüket hogy amit most olvasnak,csak abban az esetben nyerhet értelmezést,. Ha az olvasó a gondolat menetének mint főszereplő részese,a tárgy amiről szól a létünket meghatározó megoldatlan sújos közérdekü probléma.Nemtudom magam tultenni a gyilkoságok,családi tragédiák,öngyilkosságok, stb,ami napjainkban rendszeressé vált. Ugyan is a törvény nem ismer alternatívát,csak a büntethetőséget de mint tudjuk nem .Nyújt  védelmi stratégiát.A gyilkos és áldozat.a gyilkosság mint esemény azért történhet meg mert a gyilkos és az áldozat még soha nem kerülhette el egymást motiváció???. a Tudomány genetikailag gén meghibásodásról tesz álláspont nyilatkozatot amely el kizár minden más eshetőséget. Van e joga az embernek megtudni hogy mivel is álunk szemben mert ha felmerül annak a kérdése hogy mint motiváció??? A gyilkossági eseményeknél hol nincs gyilkos csak áldozat,vízi,közúti stb eben az esetben a tudományos meg állapítás megbukott,Megállapitás:A gyilkosságok össz midenségében már az embrionális fejlődésénél tudatosított a kiválasztódás Kérdés: van e a magzatnak választási lehetősége, vagy tudatában van az anya ha világra hozza gyermekét  mint gyilkos vagy áldozat kivána e a magzat világra jönni az anya világra hozná e   szenvedésre gyermekét.Az olvasó melyiknek a szerepét válalná be melyiknek a szerepében szeretnél főszereplő lenni mivel választás nincs az esemény forgatókönyv alapján készül percnyi pontossággal az.Emberi természetszerűségröl nem beszélhetünk mert ha természetszerü lenne akkor minden ember gyilkos lenne  kérdés ki irányítja az embert. Sok esetben a gyilkos elmondása alapján azt nyilatkozza hogy sugallat alapján neki ezt végrekellett hajtani. Kinek van joga beavatkozni az emberi elmében.Istennek az Isten a teremtményei közül az embert szereti a legjobban sem az angyaloknak sem a sátánnak nem adta meg azt az alkotás teremtés lehetőséget amivel az Isten és az ember rendelkezik annyi külömbségel hogy az emberi alkotás az Isteni alkotáshoz képest manufakturális .Minden kép az ember a szenvedő alany .

Folytatás.. 

Anagyalfiu666 

                                            ÁTÉRTELMEZÉS???? 

 

Lehet e egy országot szegregálni mi sem lehet ne példa értékű mint napjaink Magyarországa a kormányzati hatalom diszkriminatív modell terrorja. Ha a lét feltétel lét biztonságánakfeltétel rendszerét definiáljukFil értelemben megdöbbentő adatok látnának napvilágot .Azt is merem remélni külön komment nem szükséges, hogy az olvasó vágja hogy miről is van szó miről is akarok beszélni?

 

A Diszkriminatív szegregációnak van e realitása 

Nos mit jelent a lét biztonság minőségében a minimál béreztetés.

Az orvos társadalom, a tanári fizetés így a közszférában a közalkalmazottak stb és minőségében mit jelent a milliárdosok fizetése. A cigányság mint nagy többségű kisebbség nincs mit beszélni róla, mert mint csak társadalmi salak úgy szerepel a hatalom programjában.

A cigányság megélhetési bűnözése ellen az Orbán kormány felismerte a megoldást deportáció a börtönökbe. De jó lenne, ha megoldást találna, mint megélhetőségi bűnözés a prostitúció ellen is.

 

A súlyos gond nem azzal van mint állapot mint diszkriminatív szegregáció de mivel a pénz koncepciójának struktúrája egyszerűen rossz Fil valóság mint a rossz létének alkalmazása nem tud változni változásképpen csak romlik így természet szerűséget öltve determinálódik .De ha a pénz mint dolgoztat koncepciójánakspirituális létét az ország népének szellemi alkotó termékei és szellemi fizikai alkotó termékeinekerejére koncetrálodik .Így természet szerűségébenebben a struktúrájában determinálódik .

 

Egy ország egyetemes nép jó létét bár mi volumenű dinamikus fejlődését soha nem a pénz oldotta oldja meg, ha nem az ország népének a szellemi készletének alkotó ereje .Tehát minden kormányzati megszorító intézkedés nép és nemzet ellenes bűncselekmény .A magyarországi demokráciában ennek törvény erejét még nem kerestetik.

                                 Kiáltás a Pokol Rabságából !!!!!!!!!! 

AZ ANTIKRISZTUS RABSÁGÁBA

 

A világ pénzügyi felhalmozott nagy tökéje, Életre keltette az Antikrisztust az Antikrisztus mindig is jelen volt, de Európa ringatta bölcsőjét. Az 1992. Nonstriti európai szerződés célja hogy a világ országait skrizofén állapotba ejtve globalizáltan determinálja. Miben is nyilvánul meg a skrizofén állapot ideologizálta felsőbb rendűségét, hogy Isten kiválasztott népe.

Tudatosította az emberi közgondolkodásban hogy a pénzfogyó eszköz. Blokkolta a szabad szellemi értelmi fejlődésének kibontakozását. A világ felé telepedettkormányokat segített hatalomra amelyek a saját profit érdekeit kiszolgálják. Kormány hatalmakat döntött le söt vannak országok hol kormányzati pozíciót lát el,így nem véletlen az apró Amerikai Obama elnökké választása .

Megállapítás: Obama a háború folytatásának letéteményese, de miért is? Mi történt volna ha nem Obama az Amerikai Egyesült Államok Elnöke.A háború ellenes tüntetések Obama népe és más pártok által bár mely kormány számára katasztrofális állapotottidézet volna elő.

Kormányokat söpört volna le a tüntetések a hatalomról skrizofén állapot .

Ki lehet tüntetni a háborús gyilkost Nobel díjjal. Kiáltás most mért nincs háború ellenes tüntetés. Stim

 

A világ feletti megszorító intézkedéseket a világ pénzügyi és gazdasági válságnak nevezi.

FIL értelembe fizikai lehetetlenség de a megoldást produktum ként terjeszti a népe elé.

Pénzügyi és világ gazdasági válság csak abban az eset ben jöhet létre ha nincs szellemi értelmi alkotó erő. Egyébként nem más mint a nagy zsiványok holt tőkke túltermelése .

Pénzügyi válság pedig a pénz nem vész el átalakulni sem tud vándorolni igen sőt egy kézben összpontosulni .Min ahogyan ez napjainkban van .

 

 

Kísérlet, Megállapítás:Napjainkban a háborút nem fegyverrel vívják hanem pénzügyi és gazdasági manipulációval .

A fegyver neve pénzügyi és gazdasági Antikrisztus. Magyarországon a 90 –es rendszerváltás a Parlamentáris diktatúrának kedvező helyzetet teremtett. A felhalmozott pénzügyi nagytöke az Anti krisztus idealizálódásának a Magyar nép és nemzettét kísérleti alany fölösleges statisztikai adat számára .

A kísérlet funkciója megszüntet minden létfontosságú termelő egységet, szűk keretek közé kényszeríteni a munkahely foglakoztatást a tömeg kommunikációs eszközök feletti egyedi úralmának gyakorlását. Az ország 90%-nak minimál béreztetése. A minimál béreztetéssel szemben előtérébe helyezte a milliárdosok megjelenést .A külföldi Bankok pénz intézmények a kormányzati diktatúra közös konpromiszum alapján a népet rá kényszerítették a lakass fedezetű hitel konstrukciójára .Célja hogy a Magyar népet és nemzetét a saját hazájábahajléktalanná tegye és ki tudja, hogy az út innen merre vezet. Net tán a deportálásig??????

 

Utó írat: Az Orbán kormány nem hajlandó a lét biztonság egyetemes szintjét megvalósítani.

Helyette a megszorító íntészkedések folyatása a Diktatúrának.

 

Kommenteket várom!!!!!!!! 
 

KIÁLTÁS A POKOL RABSÁGÁBÓL A XXI.SZÁZAD ARCA FELÉ!!!!!!!! 3. máj 09:05

KIÁLTÁS A POKOL RABSÁGÁBÓL A XXI.SZÁZAD ARCA FELÉ!!!!!!!!

Nem kellene félre vezetni hülyének tenni a Népet


Vannak országok ahol az egyetemes emberi népjólét jógait ok nélkül, de inkább okkal porig sújtják. Ok nélkül azért nevezném, mert a mindenkori kormányzati hatalom gazdasági és pénzügyi politikája, mint konstruktív védelmi stratégiája nem koncentrálódik az idegen gazdasági és pénzügy nagytöke manipulációs szocializálódása ellen. Nagy tévedés azt hinni, hogy a külföldi bankok pénz intézmények multinaciális cégek áramlata az adott ország dinamikus fejlesztésére koncentrálodik. Éppen ellenkezöleg profit érdekeltsége birtoklási hatás gyakorlása az ország népgazdaságának az ősz vagyonára. A pénzügyi nagytökének funkciója spirituális eszközként alkalmazásának hatása. Tehát ha a pénzügyi nagy töke behatol az adott országba aktíválodik beruházó ként dolgoztat Rá Telepszik az ország szellemi készletének alkotó és fizikai erejére. Majd befektetésekkel felvásárolja a létfontosságú termelő egységeit .Az ősz nép gazdaság vagyonából profitál így túlterheli állam adósággal fejlesztés csak abban az esetben ha a világ piacon számára nem konkurens ként jelenik meg. Az ország pénz nemét értékében le értékteleníti ( minösití)törekvése hogy az adott ország elveszítse a nép gazdaság feletti önrendelkezés jógát .És ha az adott ország elveszíti a nép gazdasága feletti önredelkézés jógát a spirituális pénzügyi nagy tökével szemben hatása beláthatatlan következményeket tartalmazz a kormány fokozatos megszorító intézkedésekre kényszerül, megvonások leépítések megszüntetések hatás gyakorol a szociális védő hálóra.
Szűk keretek közé kényszeríti a munkahelyi foglakoztatást a fizikai létet veszélyetető béreztetést egészségügyi oktatásügyi intézmények alul finanszírozása egyre nagyobb Államadóságba kényszeríti az országot .Rendszer szerűsíti az elszegényesedést elszaporodik a megélhetőségi bűnözés rablások öngyilkosságok gyilkosságok prostitúció hajléktalanság így nem csoda ha felüti fejét a rasszizmus ,de mikor lesz vége ennek a rémálomnak .Ennek a rémálomnak Magyarországon csak a demokrácia alap köveit tartalmazó meghatározásának bevezetése álltja meg, de hogy ne ismételjem önmagam az előző írások tartalmazzák. Magyarországon a magyar nép magyar kormányzati képviselet nélkül a fizikai létéért vívja meg a mindennapos küzdelmét.
A kormányzati diktatúra és a külföldi pénzügyi nagytöke rabságával szemben. Az Orbán kormány hol a piros itt a piros játékát űzi a néppel .Produktumként jeleníti meg a 2009 –es MSZP által szabályozott munkaviszonyhoz kötött 28000 Ft –ós gyed ,gyes a 3 éves vissza rendezését .1 millió munkanélküli és ha nem állítaná vissza még nagyobb lenne a munka nélküliség létszáma. Rendőrségi karhatalmi erők növelésével nem lehet az ország népét felszabadítani a diktatúra rabsága alól .Előbb biztosítani kellene egyetemesen a lét biztonság lét feltétel rendszerét. És szükség szerint majd a karhatalmi erők biztonságát Mire adott a magyar nép felhatalmazást a kormánynak arra, hogy a nyugati pénzügyi nagytöke, mint spirituális eszköz lét minimum lét biztonsága alatt tartsa a népet .
A kormány nem ismer mást csak a megszorító intézkedéseket vagy ez egy közös megállapodás????


Utó írat :Ha a külföldi pénzügyi nagytöke vagy a nyugati multinaciális cégek behatolnak az országba ártalmasabb bár mely megszálló csapatoknál .Nyomtalanul megsemmisíthet népet nemzetett .A levon következtetések nyomán Fil- megállapítás . 
 
 

                           Kiáltás a Pokol Rabságából !!!!!!!!!! 28. ápr 21:24

                            KORMÁNYZATI  DÖNTÉS AZ UNIÓS ÁTLAG KERESET 


Magyarország népét az elmúlt 20 év kormányzati diktatúrája a népjólét megvonásos megszorító intézkedései a meg aláztatás, a félem. A lét biztonság kirekeszttesége miadt már megváltás lett volna a nép számára. A külfldi hatalom beavatkozásával felszabadította volna a népet a kormányzati hatalom elnyomása alól. Így hát nem véletlen a Fidesz KDMP mindent elsöprő választási győzelme,


www.angyalfiu666.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!